Lego haalari Jared lämmittää syksyn viimassa ja talven tuiskussa!

Lego wear haalari JaredLEGO Wear ulkoiluvaatteet – laadukkaat ja säänkestävät lasten ulkoiluvaatteet nyt OzBabysta! LEGO Wear ulkoiluvaatteiden valmistuksessa on panostettu erityisesti vaatteiden mukavuuteen ja toimivuuteen. Laadukkaista materiaaleista valmisetut LEGO Wear ulkoiluvaatteet pysyvät mukana kovemmissakin leikeissä ja rajuimmissakin säissä.

Lego haalari Jared on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä Lego Tec -materiaalista. Materiaalin vedenpitävyys pilareissa mitattuna on 8000mm. Talvihaalarin kaikki saumat on teipattu sekä vetoketjut suojattu, joten vesi ei pääse haalarin sisälle myöskään saumakohdista. Oxford-kangas jatkuu sääreen saakka, mikä estää kosteuden nousun pukua pitkin ylös lahkeensuista. Materiaali on myös tehokkaasti hengittävää.

Lego haalari Jared on varustettu tehokkailla heijastimilla, joten lapsesi on turvallista liikkua pimeässäkin. Talvihaalarin hihansuissa ja kauluksessa on pehmeä fleece. Haalarissa on myös irroitettava huppu.

Lego haalari Jared 614 – ominaisuuksia:Reima pipo Idit

 

  • Materiaalit: LEGO Tec, Oxford polyamide ja polyesteri
  • Pesu: konepesun ja rumpukuivauksen kestävä.
  • Koot: 74 – 104 cm

Lego haalarin kaveriksi sopii mainiosti vaikkapa Reima pipo Idit, jossa on pehmoinen fleecevuori. Pipossa on kuviointia ja leuanalle solmittava nyörit. Lisäksi pipossa on tuulenpitävät korvalliset. Katso lisää Reiman ulkoiluvaatteita täältä! LEGO ulkoiluvaatteet edulliseen hintaan – katso lisää täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *