Tarvikkeet äidille ja vauvalle

Vauvan hoitoon ja raskausaikaan on kehitelty tuotteita ja tarvikkeita niin paljon, ettei välttämättä ensimmäisen lapsen kohdalla tiedä mitä oikeasti tarvitsee ja mitä ei. Tarvikkeita voi hankkia sitä mukaa kun sellaista huomaa tarvitsevansa. Sivuiltamme voit lukea oppaan, missä kerromme mitä saatatte tarvita.

Odottavalle äidille tyylikkäät äitiysvaatteet jotka eivät kiristä, tulevat tarpeen jossain vaiheessa raskautta. Tukivyö tukee kasvavan vatsan painoa. Imettävälle äidille suurta helpotusta tuovat imetysliivit ja imetysvaatteet. Imetyssuoja takaa vauvalle rauhallisen ruokailuhetken myös kodin ulkopuolella.

Vauvan hoitoa helpottavat monet tuotteet. Hoitoalusta pitää vauvan turvallisesti hoitopöydällä, ja vaipparoskis pitää ikävät hajut kurissa. Harsoliinoja voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, ja niitä saa eri kuoseilla ja eri väreissä. Sitterissä vauva viihtyy tarkkaillen ympäristöään ja kantoliina on kätevä apu kantamiseen niin kotona kuin ulkonakin. Meiltä löydät myös huikeaa suosiota niittävän Manduca kantorepun.

Asiantuntevat myyjämme opastavat tuotteiden valinnassa ja käytössä. Valikoiman löydät verkkokaupastamme, osoitteesta www.ozbaby.fi.

MCC_EB_12