Toimitustavat ja -ehdot

Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite ja puhelinnumero. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Hinnat ja tuotetiedot

 • Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa.
 • Hinnat eivät sisällä kuljetusta. Toimituskulujen hinnat määräytyvät valitun toimitustavan ja tilattavien tuotteiden mukaan.
 • Hinnat koskevat vain www.ozbaby.fi-verkkosivujen kautta tehtäviä tilauksia.
 • Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja Ozbaby.fi varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Toimitustavat, -ajat ja -maksut

Toimitustavat, -ajat ja -maksut ovat voimassa Suomessa. Mikäli haluatte tilata tuotteita Ahvenanmaalle, ottakaa ystävällisesti yhteyttä info@ozbaby.fi tai osoitteeseen Viilarinkatu 1, 20320 Turku.

Toimitamme tilauksen kaikki tuotteet yhdellä kertaa. Jos tilauksesi tuotteilla on eri toimitusajat, lähetämme tilauksesi viimeisen toimitusajan mukaan. Jos haluat osan tuotteista aikaisemmin, laita viesti tilauksen lisätietoja-kenttään.

Noutamattomat paketit

Noutamattomista tilauksista perimme 19,90 euroa, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen todellisia kustannuksia.

Toimituskulut ja toimitustavat

Toimitamme tuotteemme Matkahuollon ja Postin välityksellä. Noutopisteinä toimivat Matkahuollon ja Postin toimipisteet, Smartpost-pakettiautomaatit, Siwat ja Valintatalot, monet S- ja K-ketjujen myymälät sekä useat R-kioskit. Valitse haluamasi noutopiste ostoskorissa.

 • Ilmainen toimitus noutopisteisiin:
  –  rattaille ja lastenvaunuille Matkahuollon ja Postin noutopisteisiin.
  turvaistuimille ja turvakaukaloille Matkahuollon ja Postin noutopisteisiin.
  yli 120 euron ostoksille Matkahuollon noutopisteisiin.
 • Muu toimitus noutopisteisiin 5,90 €
 • Nouto myymälästä 0 € (Lue lisää myymälänoudosta tästä!)
 • Kotiinkuljetus 9,90 €
 • Jos tilauksesi on liian iso toimitettavaksi pakettiautomaattiin, se toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Jos maksat Klarnalla, et valitettavasti voi valita Smartpost-toimitusta.

Toimitamme myös Ahvenanmaalle. Ota yhteys info@ozbaby.fi
Vi levererar momsfritt till Åland. Vänligen kontakta info@ozbaby.fi