Myymälä

OZ logo

 

 

 

 

OZBaby-myymälä sijaitsee Turun Länsikeskuksessa, osoitteessa Viilarinkatu 1. OZBaby on täyden palvelun lastentavaraliike ja yhtenä erikoisosaamis-alueenamme on lastenvaatteet. Asiantuntevat myyjämme opastavat sinua tarvitsemiesi tuotteiden valinnassa, olitpa sitten ostamassa turvaistuinta tai vauvalle sukkia. Ja tule rauhassa! Meillä voit imettää, vaihtaa vauvan vaipan, lämmittää maitoa mikrossa ja isommalle lapselle löytyy leikkipaikka.

Myymme muun muassa seuraavia merkkejä: Ticket To Heaven, Reima, Name it, Ruskovilla ja Molo Kids. Myös suositut Stonzit kuuluvat valikoimaamme. Verkkokauppamme palvelee sinua lasten ulkoiluvaatevalinnassa laajalla tuotetarjonnallaan.

Äitiysvaatevalikoimamme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme. OZBabysta löydät laajan valikoiman trendikkäitä ja istuvia työvaatteita sekä mukavia vapaa-ajan vaatteita.  Valikoimiimme kuuluvat myös tukivyöt sekä imetysliivit ja -paidat. Äityisvaatevalikoimassamme on muun muassa seuraavat merkit: Anita, Mamalicious, ja Carriwell.

Turvaistuinvalikoimamme puolestaan koostuu vain parhaista ja testatuista turvaistuimista. Myymälässä on esillä turvaistuimiin liittyvää informaatiota ja asiantuntevat myyjämme opastavat istuinten valinnassa ja kokeilussa. Järjestämme yhdessä tavarantoimittajien kanssa asiakastilaisuuksia, joissa neuvoja ja vinkkejä jakavat turvaistuinalan ammattilaiset. Infomme auttaa turvaistuimen valinnassa myös verkkoasiakkaitamme.

kuviamyymälästä