Vaatteet äidille ja lapselle

Äitiysvaatteet: Äitiysvaatteet sekä imetysliivit, tukivyöt ja imetyspaidat ovat jokaisen äidin tarpeelliset hankinnat. Niitä voi olla ensikertalaisen hankala ostaa ja valita omaa kokoa. Olemme tehneet imetysliivien valintaoppaan sekä vinkkejä äitiysvaatteiden valintaan helpottaaksemme Sinua.

Äitiysvaatteet ovat hyvin muodikkaita ja valikoima on suuri, ja äitiysvaatteita löytyykin sukkahousuista uimapukuihin.. Löydät varmasti juuri Sinun tyyliisi sopivat vaatteet. Hyvin istuvat äitiyshousut eivät kiristä, ja housuja on joko vatsan yli menevällä resorilla tai ilman. Odotusajaksi voi hyvin ostaa myös takin, sillä irrotettavalla etupaneelilla takkia voi käyttää myös raskauden jälkeen.

Imetyksessä suurta apua tuovat imetysliivit ja imetyspaidat.

Mamabanneri1

Kastepuvut: Lastentarvikeliike OzBabyn kastepukuvalikoimaan kannattaa tutustua. Meiltä löydät ihanat vaatteet lapsesi kastejuhlaan, sekä kastetyynyt ja liinat.

Lastenvaatteet: Lastenvaatteet löydät OzBabystä aina nopealla toimituksella. Me OzBabyssä panostamme erityisesti lasten ulkoiluvaatteisiin ja tuotemerkkejämme ovat muun muassa suomalainen laatumerkki Reima, Ticket To Heaven, Name It, Ruskovilla, Martinexin Muumit sekä Molo Kids. Suositut ja palkitut Stonz töppöset löytyvät myös valikoimastamme.

nameit-frontpage-mini