Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Meillä on kaksi maksunvälityspalvelun toteuttajaa ja palveluntarjoajaa: Paytrail Oyj ja Klarna Bank AB.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) tai Klarna Bank AB yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilatessasi voit valita joko Klarna Checkout -palvelun tai Paytrail -palvelun verkkopankkimaksamista varten.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat: lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli teillä on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassamme voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Klarna lasku, Klarna erämaksu, Nordea, Osuuspankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Danske Bank, S-Pankki sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout sivuston kautta.

Katso Klarnan tarkemmat ehdot täältä.

Klarna-lasku:

 • Valitessasi maksutavaksi Klarna-laskun, sinulle lähetetään erillinen lasku Klarnalta. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa.
 • Laskutusmaksu on 2,95 euroa.
 • Klarna-laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinulle lähetetään lasku maksettavaksi. Voit halutessasi maksaa laskun myös erissä.
 • Klarna-laskuun liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Klarnaan sähköisellä asiakaspalvelulomakkeella osoitteessa www.klarna.fi tai soita 09-425 99771.


Klarna-tili (osamaksu ja lasku):

 • Klarna-tili on osamaksupalvelu, jota voi käyttää yli 100 euron arvoisissa ostoksissa.
 • Valitessasi Klarna-tilin, sinulle avataan tilauksen yhteydessä tili, jonka loppusummaa lyhennät itse valitsemissasi kuukausierissä, vähintään joko 9 euroa tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Tilin avausmaksu on 0–29 euroa riippuen osamaksuerien määrästä. Voit aina halutessasi maksaa myös laskun loppusumman kerralla pois.
 • Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kuin maksat osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukaudessa siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä 3,95 euroa. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.
 • Perehdy tarkasti Klarna-tilin osamaksuehtohin (lue lisää täällä).
 • Klarna-tiliin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Klarnaan sähköisellä asiakaspalvelulomakkeella osoitteessa www.klarna.fi tai soita 09-425 99771.


Klarna-tilin kulut eri maksuajoilla:

Maksuaika
Vuosikorko
Avausmaksu
Laskutusmaksu
3kk
0%
9,90 €
3,95 €
6kk
0%
19 €
3,95 €
12kk
0%
29 €
3,95 e
24kk
9,95%
29 €
3,95 €
36kk
9,95%
29 €
3,95 €
Tili
22%
0 €
3,95 €

Lahjakortilla maksaminen:

 • Syötä lahjakorttikoodi verkkokaupassa etusivulla tai kassasivulla: alennuskoodi /lahjakortti -laatikkoon. Kassa vähentää siten loppusummasta
  lahjakortin arvoa vastaavan summan.
 • Voit käyttää vain yhden lahjakortin tilausta tai ostoskertaa kohden.
 • Mikäli lahjakortin koko summa ei täyty tilauksella, ei ylijäänyttä osaa hyvitetä.
 • Lahjakortilla ei saa alennusta tilauksen toimituskuluista.
 • Lahjakortit ovat kertakäyttöisiä eikä niitä ole yksilöity tietylle asiakkaalle. Älä siis paljasta lahjakorttikoodiasi ulkopuolisille.