Stokke syöttötuolikampanja!


Nyt joulukuussa Stokkella on huikea syöttötuolitarjous: Kun ostat Stokke Tripp Trapp tai Stokke Steps syöttötuolin ja Baby Setin, saat tarjottimen kaupan päälle!

Stokken syöttötuolit kasvavat lapsen mukana: ne soveltuvat vastasyntyneestä kouluikään saakka. Kun vauva kasvaa, hänet voi istuttaa syöttötuoliin Baby Setissä. Baby Set on helppo pitää puhtaana, koska se on muovia. Baby Settiin sopiva tarjotin muuttaa syöttötuolin omaksi yksikökseen, jolloin ruokailuun ei aina tarvita ruokapöytää.

Stokke Tripp Trapp syöttötuoli on suosittu kalssikkomalli jo 70-luvulta ja Stokke Steps syöttötuoli on uuden sukupolven, modernimpi malli. Stokken syöttötuolit ovat laadukkaita ja hyvin kestäviä syöttötuoleja, jotka säilyttävät arvonsa. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja niissä on tyylikäs skandinaavinen muotoilu. Ei voi muuta kuin suositella!

Lue Stokke syöttötuoleista lisää täältä ja hyödynnä erinomainen kampanjahinta!

Ihana Hoppekids talosänky!

Lasten huoneen sisustaminen on aivan ihanaa! Tanskalaisbrändin Hoppekidsin tyylikkäät ja yksinkertaiset sängyt sopivat täydellisesti meidän suomalaisten makuun.

Hoppekids sängyt tarjoavat monia mahdollisuuksia lastenhuoneen sisustamiseen. Yksinkertaisen tyylikäs brändi, joka designillaan lumoaa niin lapsen kuin aikuisenkin. Hoppekids sängyt muuntautuvat vastaamaan kasvavan lapsen tarpeita. Mänty sänkyjen materiaalina kestää käyttöä ja aikaa.

Hoppekids Talosänky on tyylikäs ja kestävä valinta lastenhuoneeseen. Siitä voit rakentaa lapsellesi ihanan pesän!

Talosänky kannustaa lasta leikkimään, ja on pesämäinen, mukava oma tila, jossa lukea kirjoja, haaveilla ja rauhoittua untenmaille. Voit muokata sänkyä katoksella, jolloin saat sängystä mitä tahansa; ritarilinnan, verkolla prinsessasängyn, valoilla saat tunnelmaa, tai voit maalata tai teipata seinää sängyn rajojen mukaisesti. Sängyn alle voi laittaa vaikkapa säilytyslaatikoita lapsen leluja varten!

Kaikki Hoppekids sängyt täyttävät kovimmat vaatimukset turvallisuudessa, terveydessä ja ympäristöystävällisyydessä. Hoppekids tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki, joten niiden valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Joutsenmerkki takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Hoppekids tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa.

Hauskat kielireput nyt Ozissa!

Kävimme alkusyksystä Helsingissä Kiddexin järjestämässä tapahtumassa, missä bongasimme hauskat kielireput. Ihastuimme niihin ensisilmäyksellä!

Suuren suosion saanut kielireppu eli Affenzahn kerhoreppu tunnistetaan hauskasta vedettävästä kieliominaisuudestaan. Tämä kerhoreppu on enemmän kuin pelkkä tavallinen kerhoreppu. Affenszahn reppuihin rakastuvat niin lapset kuin aikuisetkin!

Vedä kielestä ja ylläty! Repun eläinhahmossa hassusti hieman ulkona riippuvassa kielessä on sisällä repun omistajan tiedot. Vedä kielestä, ja tiedät kenelle reppu kuuluu. Kieli on ehdottomasti paras osa tätä reppua, kokeile vaikka!

Affenzahn reppu lapsen näkökulmasta:

Kielireppu ei ole pelkästään reppu, se on ystävä mukana leikeissä, turvanasi päiväkodissa, mukana seikkailuissa päivästä toiseen. Reppujen eläinhahmojen jalkoja ja käsiä voi siirrellä, ne myös tarttuvat tarroilla silmiin, mikä on hauskaa sekä hyödyllinen ominaisuus. Pienet, hyvin tärkeät aarteet voi kätevästi kerätä eläinhahmon jalkoihin, joissa on pienet aarre-taskut.

Affenzahn reppu aikuisen näkökulmasta:

Reppu on lapsen kokoon suunniteltu, se on juuri sopivan kokoinen pienelle lapselle, mutta tilava, jolloin sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Reppu on ergonominen ja tukeva lapselle. Repun materiaaleissa on käytetty 50% kierrätettyjä muovipulloja.

Ursula Unicorn

Don Donkey

Tutustu kielireppujen hahmovalikoimaan täältä! 🙂

Vimma äitiyspakkaus

Oletko järjestämässä babyshower-juhlat? Mietittekö työporukalla tai kaveriporukalla kivaa kimppalahjaa odottavalle äidille?

Vimma Babybox on ihana lahja odottajalle tai juuri vauvan saaneelle äidille ja tuoreille vanhemmille!

Vimman Babybox on tyylikäs äitiyspakkaus vastasyntyneelle vauvalle. Pakkaus sisältää ekologisia tuotteita, kuten laadukkaita vauvanvaatteita ja muita tarvikkeita vauvalle. Myös äitiä on muistettu. Jokaisessa pakkauksessa on sama määrä tuotteita, mutta kuosit vaihtelevat osittain. Pakkauksen vaatteet ovat unisex-mallisia ja kuoseja on helppo yhdistellä toisiinsa. Kuosit ovat erittäin tyylikkäitä ja neutraaleja. Upeaa suomalaista designia!

Vimma on suomalainen vaatebrändi, jonka vaatteet ovat ekologisia ja valmistettu pääosin luonnonmateriaaleista. Vimman tuotteet valmistetaan joko Suomessa tai Virossa. Pakkauksen vaatteet ovat valmistettu luomupuuvillatrikoosta, joustocollegesta, bambusta ja bambufroteesta, sekä merinovillasta. Pakkauksessa tuleva tutti ja purulelu ovat ympäristöystävällistä ja kemikaalitonta luonnonkumia Hevea-brändiltä.

Lue Vimma äitiyspakkauksesta lisää täältä.

Hei taas aurinko!

Aurinko alkaa taas näkyä pitkän ja pimeän talven jälkeen, ja tuo mukanaan asioita kuten ikkunoiden pesun (tai ainakin huomion että ne pitäisi pestä), haaveilun keväästä ja aurinkolasien kaivamisen kaapista.

Tiesitkö, että lasten silmät tarvitsevat enemmän suojaa auringolta kuin aikuisten silmät? Lapsien ja vauvojen silmien suojautumismekanismi ei ole vielä kehittynyt, joten ne läpäisevät UV-säteilyä huomattavasti enemmän kuin aikuisten. Siksi lapsen silmät pitäisi suojata kunnollisilla aurinkolaseilla, jo vauvasta alkaen, teini-ikäiseksi saakka.

Aurinkolaseja tarvitaan erityisesti talvella, kun aurinko heijastaa lumesta, sekä veneillessä, ja muuten veden lähettyvillä.

Miten valita vauvalle tai lapselle kunnolliset aurinkolasit?

Varmista, että linssit ovat laadukkaat, linssien tulee suodattaa UVA- ja UVB-säteily kokonaan häikäisyn lisäksi. Markettien halppislasit suojaavat häikäisyltä, mutta eivät UV-säteiltä.

Kokeilkaa laseja kaupassa, ja huomioi vauvan tai lapsen mielipide. Mikäli aurinkolasit tuntuvat huonolta tai kiristävät, painavat tai tippuvat päästä, ei niitä tule käytettyäkään. Vauvojen ja pienten lasten aurinkolaseissa on usein mukana hihna, joka pitää lasit paremmin päässä. Kun vauva käyttää aurinkolaseja jo ensimmäisistä aurinkoisista päivistään alkaen, tulee siitä automaattinen tapa isompanakin.

Lasten aurinkolasit ovat nykyään useimmiten joustavia ja taipuisia, joten niitä voi väännellä ja käännellä huoletta ilman että ne menevät rikki.

Esimerkkejä laadukkaista vauvojen ja lasten aurinkolaseista:

Babiators valmistaa korkealaatuisia lasten aurinkolaseja polarisoiduilla ja iskunkestävillä linsseillä. Joustavat aurinkolasit kestävät innokasta käyttöä, ja ne ovatkin superkestävät tyylikkyytensä lisäksi.

Babiators arinkolaseja voit katsoa täältä >>

Reiman aurinkolaseissa on polarisoidut linssit, joissa on UVA + UVB tason 3 suoja, joka antaa hyvän suojan vesille, uimarannalle sekä ulkomaanmatkalle. Tason 4 suoja on tarkoitettu lähinnä napajäätikkö retkeilijöille, joten Reiman lasit pitävät varmasti pienen silmät suojassa. Polarisoidut linssit estävät auringon häikäisyä, ja ovat erityisen hyvät vedessä ja hangessa liikkuessa.

Reiman aurinkolasit voit katsoa täältä >>

Julbo on laadukas merkki, joka on kehitellyt aurinkolaseja vuoristossa työskenteleville ammattilaisille ja huippu-urheilijoille, ja nykyään myös arkikäyttöön. Julbon lasten aurinkolasit ovat aina oikeinpäin, joten ei väliä miten lapsi ne laittaa päähänsä. Ne ovat myös joustavat, eivätkä paina päätä pipon tai lippiksen alla.

Julbon aurinkolaseja pääset katsomaan tästä >>

Ihanat puulelut

Muistatko vielä oman lapsuutesi puiset lelut, jotka kestivät leikistä leikkiin, eikä leikki loppunut samaan aikaan pattereiden tai akun loppumisen vuoksi? Kun leikit muuttuivat, puiset lelut olivat yhä mukana, mutta eritavalla?

Plantoys on thaimaalainen leluvalmistaja, jonka valikoimista löytyy ihanan värikkäät, puiset lelut vauvoille ja lapsille. Uutuutena Touch of Pastels tarjoaa leluja hempeän pastellin sävyisenä. Plantoysin toimintaa ohjaa kolme arvoa: ekologisuus, turvallisuus ja oppiminen. Turvallisuuden takaavat kasvivärit ja luontoystävällset materialit ilman myrkkyjä. Puiset lelut ovat myös kestäviä, eikä leikki lopu paristojen loppumisen vuoksi.

Näihin kannattaa siis ehdottomasti tutustua!

Ensimmäinen kamerani, Ensimmäiset avaimeni, Ensimmäinen puhelimeni.

Kameran linssissä on kaleidoskooppi, joka näyttää maailman veikeän hassuna. Kamera kehittää lapsen mielikuvitusta.Tulisiko lapsestasi jonakin päivänä kenties vuoden luontokuvaaja? Vauvat ja pienet lapset rakastavat avaimia, sen oletkin jo varmasti huomannut. Ensimmäiset avaimeni kolisevat ja kalisevat, sekä niitä voi turvallisesti vaikka hieman imeskellä. Avaimet voi myöhemmin ottaa mukaan kotileikkeihin. Ensimmäinen puhelimeni on tätäpäivää. haloo kuuleeko Pappa! Soitan isälle että tuo jäätelöä!

Kuka voittaa kilpa-ajon, Kaahari-Kana vai Vauhti-Pupu? Uusissa Touch of pastels -sarjan kilpuriautoissa näkyy häivähdys nostalgiaa. Suosittelen hankkimaan auton myös itsellesi, sillä kilpa-ajo on aina hauskaa!

Plantoysillä on myös vesileluja. Puinen Pingviini Purseri seilaa kylpyammeen merillä pienellä paatillaan. Tuleeko isot aallot vai saippuakuplamyrsky? Sukellusvene pärjää myrskyissä ja aalloissa potkurinsa ansiosta.

Luontokuvaaja vai musikantti? Plantoysillä on myös musiikkileluja, jolloin voitte vaikka perustaa oman bändin! Katso välineet bändin perustamiseen täältä >>

Löydät Plantoys leluja täältä >>

Plantoysista voit lukea lisää Plantoysin omilta sivuilta >>

Joululahjavinkit vauvalle ja lapselle

Joulu tulee pikkuhiljaa, ja taas on pukin apureiden aika pähkäillä joululahjoja..

Tässäpä muuta lahjavinkki vauvalle tai lapselle:

Pehmeään pakettiin lämpimää ja pehmoista Ruskovillaa. Suomalainen Ruskovilla lämmittää vauvasta vaariin, päästä varpaisiin. Suloiset vauvan silkkimyssyt luonnonsilkkiä, villalapaset lämmittävät syksyllä sellaisenaan, talvella tumppujen alla. Vauvalle saatavana lapaset myös ilman peukaloa.

Pehmeään pakettiin voi myös hankkia mukavan pehmoisen Familonin Karhunen-pussilakanasetin, jossa seikkailevat suloiset metsäneläimet. Familonin lisäksi lasten petivaatteita on mm. Done by Deeriltä, jossa tutut eläinystävät tuovat mukanaan lempeät unet. Voit katsoa kaikki petivaatteet täältä >>

 

Pieni ruokaileva lapsi on innoissaan omista astioista, joissa on otettu huomioon pienen pienet sormet ja mahdollisuus, että astiat päätyvät lattialle. Suloiset, neutraalin väriset astiat ilahduttavat myös vanhempia, mikäli et oikein tiedä heidän sisustusmakuaan.

Done by Deer astiat ovat syötävän suloisia ja samalla melko neutraaleita. Kokoa oma setti, tai osta valmis lahjapaketti.

Lapsiystävällisiä ovat suositut Ezpz ja Bumkins. Iloiset lokerolautaset pysyvät varmasti kiinni pöydässä! Lisää ruokailuvälineitä voit katsoa täältä >>

Mikäli lahjansaaja rakastaa kylpemistä, oma pehmeä pyyhe, kylpykaveri ja vauvalle sopiva pesuaine voivat olla suosittu lahja. Huppupyyhe korvilla Elodie Details, Sophie the Giraffe hellävarainen pesuaine sopii vauvoille ja lapsille tai herkkäihoisille. Kylpykaveri on aina mukava olla mukana, tähän settiin valikoitui muikuileva luonnonkuminen ankka. Lisää kylpytarvikkeita voit katsoa täältä >>

Leluja rakastavat kaikki, ja ne ovatkin aina mieluisia lahjoja, ainakin jos kysytään vauvoilta tai lapsilta. Plantoysin puinen kamera, jonka linssin läpi lapsi voi katsella hassua maailmaa ja napsia omia kuviaan. Harmaaraidallisen norsun, Elpheen voi ripustaa joko pinnasänkyyn tai vaunuihin, ja se soittaa mukavaa musiikkia. Pehmokirahvi Raffi on pehmoisen karvainen kainalokaveri tosi halitarkoitukseen. Sophie the Giraffe on tuttu hahmo jo vuosien takaa, ja edelleen aivan yhtä ihana vauvan purulelu. Tiny Loven pieni Marie siili kulkee mukana vaunuissa, ja viihdyttää retkestä toiseen. Plantoysin pieni pingviini purseri seilaa lapsen kylpyvedessä. Suloinen nalle parhaaksi ystäväksi. Nallen pitkistä jaloista ja käsistä on hyvä tarrata kiinni pienillä kätösillä. Lisää leluja voit katsoa täältä >>

Lopuksi vinkki isovanhemmille tai kummeille. Jokavuotinen supersuosikki, joulupallot ovat hittilahja myös tänä jouluna. Joulupalloon painetaan vauvan tai lapsen kädenjälki ja halutessasi myös nimen ja vuosiluvun. Myös vauvan käden jäljen voi painaa kehykseen tai kauniiseen peltirasiaan. Nämä ovat henkilökohtaisia lahjoja, joita varmasti isovanhemmat arvostavat. Voit katsoa joulupallot ja kehykset täältä >>

Isovanhemmille valmis paketti

Kun perheeseen tulee vauva, voi olla halukkaita isovanhempia jo jonossa ottamaan vauvaa hoitoon muutaman vuoden päästä. Tai kummeja, tätejä, setiä, tai vaikka naapurin kaima. Tällöin lapsi tarvitsee tarvikkeita myös mummolaan (tai kummilaan, etävanhemmalle, mökille, asuntovaunuun..) Isovanhempien paketti nimestään huolimatta sopii kaikkiin paikkoihin, missä pieni lapsi viettää aikaansa, muualla kuin kotonaan.

Isovanhempien paketti

Pakettiin kuuluu matkasänky, josta tulee turvallinen pesä kylässä nukkuvalle lapselle. Lapsi saa käpertyä iltaisin aina samaan sänkyyn, omiin pehmoisiin petivaatteihinsa. Matkasänky paketoidaan käytön jälkeen omaan säilytyspussiinsa, joka estää sänkyä pölyyntymästä. Paketoitu sänky mahtuu helposti kaappiin odottamaan seuraavaa yökyläilyä.

Emma matkasänky

Kokoontaitettava syöttötuoli, joka on todella helppo kasata kokoon ja varastoida. Yhtä helppo on ottaa tuoli esille ja nostaa yhdellä kädellä taas pystyyn ja esille. Syöttötuoli mahtuu vaikka oven taakse!

Joie Mimzy Snacker syöttötuoli

Turvaistuin taattua Britaxin laatua. Two Way turvaistuin sopii 9-25 kiloiselle lapselle, ja on erittäin helppo asentaa paikoilleen. Näin lapsi matkustaa aina turvallisesti, myös mummolan kauppareissuilla tai kummin kanssa uimahalliin.

Britaxin Two-Way turvaistuin

 

Kaiken tarvittavan saat helposti yhdessä ja samassa paketissa, edulliseen yhteishintaan, eikä sinun tarvitse miettiä tarvittavia sen enempää. Paketin saat kätevästi tilattua verkkokaupasta, tai marssit myymälään ja saat kaiken mukaasi.

Kätevää, eikö? Käy vilkaisemassa paketti Klik!

 

Syöttötuoli pieneen tilaan

Pieni keittiö? Mummolaan syöttötuoli?

Joie Mimzy Snacker syöttötuoli kuosina Alphabet

Joie Mimzy Snacker on ratkaisu! Mimzy syöttötuoli on saanut suuren suosion sen hyvien ominaisuuksien vuoksi, eikä ihme, se on melkoinen tilaihme. Syöttötuolin voi taittaa kasaan yhdellä kädellä, ja varatoida vaikka oven taakse. Tämä on hyvin näppärää, mikäli keittiö on pieni ja tilaa ei syöttötuolille varsinaisesti olisi. Se sopii myös mummolaan, mökille tai kummeille. Helppo ottaa käyttöön, ja yhtä helppo varastoida kunnes tarve taas tulee.

Tarjottimen saa kiinnitettyä takajalkoihin viemästä tilaa, tai varastoimisen ajaksi. Tuolissa on myös suuri tavarakori alla, johon voit varastoida vaikka ruokalappuja. Tai se voi toimia vaikka leluparkkina ruokailun ajan.

Nokoset aterioiden välissä?

Nukahtiko lapsi kesken pöperön? Ei haittaa, sillä istuimen selkänojan saa säädettyä kolmeen eri asentoon, jopa melkei makuulle.

Mimzy taitettuna kasaan

Joien Mimzy Snacker syöttötuoli, sekä muut kerrassaan loistavat Joie -tuotteet, mm. Dreamer sitterit löydät täältä >>

Höyhenenkevyet kerhotossut

Aina hankaa, puristaa, kiristää, ahdistaa? Joskus voi olla hieman hankalaa ostaa vaatteita ja kenkiä lapselle, varsinkin pienelle taaperolle, jolta ei saa niin selvää vastausta miltä kengät tuntuvat jalassa. Sisätossut ovat hankinta, joka tulee eteen melkein kaikille lapsiperheille, yleensä näihin aikoihin kun päiväkodit ja kerhot avaavat jälleen ovensa.

Kerronpa Teille nyt hieman Slipstop-tossuista. Slipstopit ovat höyhenenkevyet tossut, joita voi käyttää lähes missä tahansa. Kuumalla hiekkarannalla, pihanurmikolla, päiväkodissa, koulussa, uima-altaalla, veneessä. Tossut tuntuvat kuin kävelisi paljain jaloin, mikä onkin hyväksi lasten jalkojen terveydelle. Tossut suojaavat jalkoja kiviltä ja neulasilta, mutta jalat saavat silti ”paljain jaloin” kävelyä.

Slipstopit ovat todella kevyttä kangasta, joka hengittää, jolloin jalka ei hikoile. Pohja on liukumatonta, mikä on hyvä sisätiloissa. Joustavat tossut eivät hierrä tai purista, ja pienenkin lapsen on helppo pukea ja riisua tossut ihan itse. Lisäksi tossuista on monta ihanaa vaihtoehtoa, mitkä tossut sinun lapsesi valitsisi?

slistopit

Ihastu Slipstop-tossuihin täällä >>