Höyhenenkevyet kerhotossut

Aina hankaa, puristaa, kiristää, ahdistaa? Joskus voi olla hieman hankalaa ostaa vaatteita ja kenkiä lapselle, varsinkin pienelle taaperolle, jolta ei saa niin selvää vastausta miltä kengät tuntuvat jalassa. Sisätossut ovat hankinta, joka tulee eteen melkein kaikille lapsiperheille, yleensä näihin aikoihin kun päiväkodit ja kerhot avaavat jälleen ovensa.

Kerronpa Teille nyt hieman Slipstop-tossuista. Slipstopit ovat höyhenenkevyet tossut, joita voi käyttää lähes missä tahansa. Kuumalla hiekkarannalla, pihanurmikolla, päiväkodissa, koulussa, uima-altaalla, veneessä. Tossut tuntuvat kuin kävelisi paljain jaloin, mikä onkin hyväksi lasten jalkojen terveydelle. Tossut suojaavat jalkoja kiviltä ja neulasilta, mutta jalat saavat silti ”paljain jaloin” kävelyä.

Slipstopit ovat todella kevyttä kangasta, joka hengittää, jolloin jalka ei hikoile. Pohja on liukumatonta, mikä on hyvä sisätiloissa. Joustavat tossut eivät hierrä tai purista, ja pienenkin lapsen on helppo pukea ja riisua tossut ihan itse. Lisäksi tossuista on monta ihanaa vaihtoehtoa, mitkä tossut sinun lapsesi valitsisi?

slistopit

Ihastu Slipstop-tossuihin täällä >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *