Stokke Scoot matkarattaat

  Scoot_Fiilis_äitijalapsi

 

Matkarattaat Stokke Scoot ovat huippuluokan matkarattaat viimeistellyillä yksityiskohdilla. Täydellisesti varusteltu ratas, jossa on erinomainen käyttömukavuus.

Scoot_fiilis_kahvila

Rattaiden eräs eritysominaisuus on korkea istuinosa. Istuinosan korkeus tuo lapsen lähemmäs työntäjää. Sekä lapsi, että vanhempi nauttii yhteydestä ja läheisyydestä. Etua istuinosan korkeus tuo myös esimerkiksi kahvilakäynnillä, jossa lapsi ylettyy rattaissaan pöydän ääreen. Et välttämättä tarvitse hänelle erillistä syöttötuolia.

Stokken monipuolisuus, yhdisteltävyys ja pitkäikäisyys näkyy myös Scoot-rattaissa. Rattaiden istuin voidaan irrottaa ja kiinnittää Stokke Crusi vaunuun sisaristuimeksi.

Scoot_Softbag_auki_fiilis

Matkarattaat soveltuvat jo vastasyntyneelle, kun niiden mukana hankkii Stokke Scoot Softbagin, joka toimii pehmeän kantokassin tavoin. Softgab on suunniteltu käytettäväksi juuri Scoot-rattaiden kanssa. Kantokassissa vauva on suojassa ja lämpimässä vähän pidemmälläkin kaupunkikierroksella.

Stokke Scoot matkarattaat ovat kevyet ja ketterät matkarattaat, joita voidaan säätää lapsen kasvaessa. Rattaat on helppo taittaa kasaan yhdellä kädellä ja pakata mukaan.

Rattaat ovat kevyet työntää ja ihanteelliset niin vastasyntyneille, matkalle, kaupunkiin, kapeisiin paikkoihin kuin julkisiin kulkuvälineisiinkin.

Stokke on norjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1932. Stokke valmistaa lapsille tarkoitettuja tuotteita. Stokken suosituimmat tuotteet ovat Tripp Trapp -syöttötuoli ja Stokke Sleepi – ja Stokke Sleepi Mini -pinnasängyt.

Stokken tuotteet ovat kekseliäitä ja kestäviä. Suunnittelun lähtökohtana on lapsi itse. Stokke tarjoaa älykkäitä ja tyylikkäitä ratkaisuja lapsiperheen tarpeisiin. Tuotteet on suunniteltu kasvamaan yhdessä lapsesi kanssa.

Katso OZBabyn verkkokaupasta Stokke Scoot rattaat lisävarusteineen. >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *