Kaksin On Aina Kivempaa!

Oletko elämäntilanteessa, jossa esikoisesi on noin 1-1,5-vuotias ja perheeseen on tulossa kohta uusi ihana elämä hoidettavaksi. Kahden lapsen kanssa matkustaminen samanaikaisesti käy mielessä väkisinkin ja toiveena sinulla olisi löytää mahdollisimman helppo ratkaisu kauppareissujen ja kävelylenkkien saralle.

Ennen helpon ja hyödyllisen ratkaisun löytämistä, meillä kaikilla kuitenkin on monta kysymystä selvitettävänä valitessa sisarusrattaita.

  • Haluanko vierekkäin vai peräkkäin istuttavan mallin?
  • Haluanko sisarusrattaat, joissa sekä vastasyntynyt, että esikoinen voi matkustaa samanaikaisesti?
  • Haluanko sisarusrattaat, johon voi kiinnittää turvakaukalon tai vaunukopan sekä ratasosan?
  • Kuljenko sisarusrattaiden kanssa keskustassa vai maalla? Millaiset renkaat valitsen?
  • Haluanko, että sisarusrattaat kulkevat pienessä tilassa ja mahtuvat helposti koottuna autoon kuin autoon?
  • Haluanko välillä käyttää sisarusrattaita vain turvakaukalon ja vaunukopan kanssa, esimerkiksi esikoisen ollessa tarhassa?
  • Haluanko kuljettaa esikoista sisarusrattaissa niin pitkälle kuin mahdollista vai hankinko hänelle seisomalaudan?
  • Haluanko saada vaihtelua peräkkäin istuttavassa mallissa ratasosien asentoihin? Siten, että välillä vaunukoppa on takana, välillä edessä tai että, välillä ratasosat ovat vastakkain, välillä molemmilla katse menosuuntaan päin?
  • Haluanko päästä kulkemaan sisarusrattaiden kanssa kapeista paikoista ja mahtua helposti esimerkiksi hissiin ja kauppojen kapeisiin hyllyväleihin?
  • Haluanko, että renkaat lähtevät irti pieneen tilaan mahtumisen kannalta?

Näihin kaikkiin kysymyksiin suotuisat vastaukset antavat muun muassa nämä kaksi tyylikästä ja laadukasta markkinoilla olevaa mallia:  

Baby Jogger City Select ja Mountain Buggy Duet.

Baby Jogger City Select on erittäin monikäyttöinen, helppo ja kätevä ratkaisu kahden lapsen kuljettamiseen. Baby Jogger sisarusrattaat ovat peräkkäin istuttavat ja niihin saa kiinni sekä kaukalon/vaunukopan ja ratasosan, joko erikseen tai yhtä aikaan kiinnitettynä tarpeen vaatiessa. Tässä rattaassa voit siis kuljettaa esikoistasi pelkällä ratasosalla tai kuopustasi turvakaukalossa esikoisen ollessa tarhassa, jolloin ratas osa on helposti irroitettavissa. Esikoisesi menee tähän malliin noin 3-vuotiaaksi saakka tai lapsen pienestä koosta riippuen noin 105cm asti. Painorajoitus sisarusrattaissa on yhteensä 40 kg. 

 Näiden sisarusrattaiden hieno ominaisuus on niiden kapeus ja monet kiinnitysvariaatiot. Seuraavasta kuvasta näet, kuinka moneen eri asentoon voit sisarusrattaiden eri osat kiinnittää, kaksosten turvakaukaloista kahteen ratasosaan saakka. Nämä rattaat taittuvat kasaan keskeltä erittäin helposti ja niissä on irroitettavat pyörät, jolloin autossa kuljettamiseen et tarvitse farmaria:)

Tällaista vaihtoehtoa kannattaa miettiä, mikäli tiedät jo ensimmäisen lapsen tullessa, että perheeseen hankitaan myös toinen lapsi noin vuoden tai kahden vuoden  kuluttua. Baby Jogger City select on kaupunkiin paremmin soveltuva ratas, sillä siinä on ilmakennopyörät. Etupyörät saa kuitenkin lukittua, jolloin hiekalla kulkeminen on helpompaa. Mikäli ratas menee esikoiselle pieneksi, voit myös kiinnittää tähän seisomalaudan.  Säästäminen on tulevaisuuteen katsomista ja näissä sisarusrattaissa hinta on hermojen väärti. 

Laatua ja helppoutta, sitä ovat Baby Jogger City select sisarusrattaat!

Mountain Buggy Duet on toinen vaihtoehto ja yksi markkinoiden kapeimmista vierekkäin istuttavista sisarusrattaista. Näiden ehdoton hyvä puoli on rattaiden kapeus ja keveys. Sinulla ei ole ongelmaa mahtua näiden kanssa hissiin tai kulkemaan kauppojen kapeissa hyllyväleissä. Duet sisarusrattaisiin on myös mahdollista ostaa lisäosina turvakaukalo ja vaunukoppa, jolloin ikäero lapsilla voi hyvin olla noin vuodesta puoleentoista vuoteen. Kun aika jättää vaunukopasta, molemmat ratasistuinosat on säädettävissä makuuasentoon, jolloin lapsesi voivat rauhassa nukkua pitkän suojakuomun alla. Istuinosan selkäosa on hieman lyhyempi kuin Baby Jogger city selectissä, joten näissä rattaissa lapsi mahtuu kulkemaan noin 2,5 -vuotiaaksi jälleen lapsen koosta riippuen. Mountain Buggy sisarusrattaat ovat laadukkaat ja huolitellut, joissa kaikki kangasosat ovat irrotettavissa pesua varten. Mikäli kaipaat sirot, kapeat ja laadukkaat vierekkäin istuttavat sisarusrattaat, valintasi olisi Mountain BuggyDuet sisarusrattaat

Tutustu tarkemminMountain Buggy Duet sisarusrattaisiin tästä

Tervetuloa OZBabyyn!

Seuraa meitä myös facebookissa 

www.facebook.com/lastentarvikeliikeOZBaby 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *