Miten valitset vaunut omiin tarpeisiisi? – Lastenvaunujen osto-opas

Vaunujen osto-opas

Lastenvaunut ovat kaikkia lapsiperheitä koskeva hankinta, joka onnistuu parhaiten kun osaa valita vaunut omaan elämäntilanteeseen sopivaksi.  Esimerkiksi harrastukset, auton koko, asumismuoto ja tietenkin makumieltymykset väreihin, ulkonäköön ja toimintoihin liittyen vaikuttavat vaunujen valintaan.

Pitkiä kävelylenkkejä tekevälle tukevarunkoiset – ja isopyöräiset vaunut ovat ideaalit. Suuri tavara tila ja tilaa lämpimästi puetulle lapselle ovat tärkeitä. Mm. Brio Happy:t sopivat tähän tarkoitukseen.

Koiran kanssa lenkkeilevälle tukevat ja vaunut, jotka eivät kaadu kun koira juoksee eri suuntiin ovat tärkeät tähän sopii mm. Nana Vagabund.

Himolenkkeilijöille löytyy omat rattaat, jotka ovat tukevat mutta näppärät ja turvalliset vauvalle sinun juostessasi. Tällaisia ovat mm. Baby Jogger juoksurattaat.

Pienellä autolla ajavalle on olemassa vaihtoehtoja, jotka taittuvat näppärästi pieneen tilaan. Esimerkiksi Stokke Xplory on oiva valinta.

Vanhassa kerrostalossa asuvalle pienet hissit ja säilytystilat ovat usein haasteellisia ja vaunujen on oltava sellaisiin tiloihin sopivat ja Baby Jogger Versat ovat tällaiseen ympäristöön täydelliset.

Keskustassa ja ostoskeskuksissa aikaa viettävälle näppärät ja nopeasti kääntyvät vaunut ovat tärkeät ihmismäärän ja pienien tilojen takia. Brio Smile ja Hartan Topline S sopivat kahviloihin ja kauppojen ahtaille käytäville.

Muuta mietittävää vaunujen valinnassa on vaunut kantokassilla vai vaunukopalla? Kolmella vai neljällä pyörällä? Ilmakumi – vai kovilla pyörillä?

Lisää tietoa valinnan tekemisestä tästä!

Video Baby Jogger Vaunuista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *